Met dit prachtige weer is het dan toch tijd om de kinderen heerlijk buiten te laten spelen. Het speelgoed van vorig jaar zijn ze helaas alweer ontgroeid grotendeels. Op de website http://www.debuitenspeelshop.nl kun je voor buitenspeelgoed ontzettend goed slagen. Ik blijf hangen bij de Chalktrail, dat ziet er echt hartstikke leuk uit en is bovendien betaalbaar.

Meters lange sporen trekken met een krijtje, na een tijd voelt zelfs een kind het wel in de rug. Broeken die eraan kapot gaan, om vervolgens met een krijtje nog meer meters te kunnen maken. Dat kan eenvoudiger en stukken goedkoper! Men neme de Chalktrail, bevestigen deze aan de fiets. Krijtje erin en sporen trekken maar. En daarna eventueel afwerken met hand krijt om zo de mooiste figuren te creëren.

imagesNa eenvoudige bevestiging van de Chalktrail kan zoonlief op pad. Uiteraard kiest hij eerst een mooi kleurtje uit om vervolgens meterslange sporen te trekken. Sterker nog! Met een krijtje kun je zelfs zo’n 2 kilometer spoor trekken en laat er nou net in een extra pak vier krijtjes zitten voor zo’n 8 kilometer fun. De Chalktrail wordt geleverd met 1 k rijt, extra krijten kun je bijkopen. In een pak zitten 4 krijten voor 8 kilometer plezier. Brengt me gelijk op het idee om kinderen actief te maken op de fiets en zo te kunnen controleren of ze wel daadwerkelijk veel gefietst hebben. Wat handig is voor kinderen die meer mogen / moeten bewegen. Afijn, zoals gezegd is zoonlief de tester. Hij kiest de kleur blauw, deze wordt wederom eenvoudig bevestigd en daarna kan hij op pad.

Hij kan net fietsen zonder zijwielen dus dit is zijn cadeau voor het harde oefenen. Nadat hij een aantal rondjes gefietst heeft met de chalktrail en hij de sporen goed achter laat vraag ik hem wat hij er nou van vind. Best een overbodige vraag bij een kind waarvan de glimlach niet groter kan worden en de ogen een grote plezier gehalte uitstralen. “Heel leuk” is zijn antwoord. Na mijn vraag of het moeilijker fietst dan zonder de Chalktrail is zijn antwoord “Nee”. Omdat hij pas net fietservaring heeft vraag ik of dochterlief ook even wilt testen of deze zwaarder is dan los fietsen, ook zei ervaart het niet als moeilijker. Ik leg de kinderen uit dat ze ook figuren kunnen fietsen, zoals een 8 vorm of een groot rondje en dat ze daarbij hun best moeten doen om op de eerdere lijntjes te blijven (handig weer voor de motoriek te oefenen). En daarna loop ik naar binnen, na een ruim uur komen ze terug met de fiets en hebben ze er genoeg van. En het krijtje… die is intussen op.

Chalktrail is voor de fiets en voor de step verkrijgbaar.
• Past op alle fietsen (12-29 inch)
• Past op bijna alle steppen (ook de Space Scooter)
• Geleverd met 1 stuk krijt (niet giftig en afwasbaar)
• Met een stuk krijt kun je +/- 2 km krijten
• Eenvoudige montage (geen gereedschap nodig)
• Kleur voor de fiets: Blauw en/of rood
• Kleur voor de step: Groen

De Buitenspeelshop stelt 1 Chalktrail fiets of step beschikbaar voor een winactie.
Wat moet je doen om te winnen:
1) Kijk op de site welke je graag wilt winnen en laat dat hieronder weten.
2) Volg het bedrijf via Facebook

Deze actie is inmiddels afgelopen!

chalktrail

/Miranda Young

30 thoughts on “Chalktrail + winactie

 1. Blauw graag, voor de fiets. Zou goed van pas komen. Onze zoon van 6 heeft nog erg veel moeite met fietsen. Hij heeft moeite met evenwicht. Daarom vindt hij fietsen niet meer leuk. Dit zou natuurlijk een opsteker zijn als hij tijdens het fietsen een mooi kunstwerk gemaakt heeft ! Erg leuk en stimulerend product !

 2. Die voor op de fiets, zou leuk zijn voor mn dochtertje.
  Ze is dol op fietsen en krijten, dus dat moet goedkomen (:

 3. O dit is echt gaaf, zelf een mooie route achter je fiets maken! Krijt hebben we het afgelopen weekeinde al in huis gehaald. Maar dit is natuurlijk nog veel leuker! en handig voor mama’s want dan hoef je niet meer te zoeken naar je kinderen, haha!

 4. Supergrappig!ik zou heel graag de rode voor achterop de fiets willen winnen en verheug me al op de kunstwerken die ik deze zomer hopelijk zal zien!

 5. Ik ga voor de Chalktrail Fiets Blauw want dan kan mijn kleine kunstenaar in dop er mooie tekeningen met zijn fietsje maken.

 6. Wat zal mijn dochter Daphne van 7 jaar dit gaaf vinden! Ze heeft woensdag een nieuwe step gekregen en dan zou ik het erg leuk vinden als we er 1 voor de step zouden kunnen winnen.

 7. Ik twijfel tussen fiets en step dus wat ons betreft mogen jullie kiezen en laat het een verassing zijn.!
  Super leuk, zeker als meerdere kinderen het hebben, is de hele straat versierd 😉
  Regenbuitje, alle fietsen weer naar buiten en opnieuw beginnen op een schoon canvas.

 8. De Chalktrail voor de fiets zouden mijn dochters helemaal leuk vinden! En mijn zoon Bo kan er vast zijn eigen naam mee schrijven!

 9. Wat een super idee!! Mijn dochter is gek op fietsen én hele kunstwerkjes kleuren een chalktrail voor de fiets zou geweldig zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.