KiDDoWz bestaat alweer bijna 6 jaar! Om dat te vieren hebben we een heleboel leuke winacties kunnen regelen, die deze maand online komen. Vandaag een leuke winactie met BenIkHip.nl!

Angelique is eigenaresse van BenIkHip.nl, maar ook vrouw van én moeder van twee prachtige dochters. Deze creatieve dame heeft de opleiding Mode & Kleding gedaan, om vervolgens te gaan werken als receptioniste. Na de geboorte van de oudste dochter bleef het kriebelen om (naast haar werk) nog een opleiding te gaan volgen; schoonheidsspecialiste was waar de keus op viel. Echter bleek dit niet helemaal wat ze ervan had verwacht. Na de geboorte van de jongste dochter, was ze zoekende wat betreft kinderspullen en besloot ze om, naast haar baan, webshop BenIkHip.nl te starten.

Op 1 juni 2008 is BenIkHip.nl online gegaan met kinderkleding en al snel daarna werd het assortiment uitgebreid met strijkapplicaties, tassen, accessoires, buttons, leuke cadeautjes en hebbedingen. Ook gepersonaliseerde cadeautjes en het bedrukken van kleding is mogelijk. Sinds 2013 is Angelique zelfs fulltime met BenIkHip bezig; en nog altijd met heel veel plezier!

Het assortiment van BenIkHip.nl bestaat uit hippe kinderspullen, tassen van o.a. De Kunstboer, Zebra Trends, Engelpunt en meer, grappige (kleine) cadeautjes o.a. Sonny Angel engeltjes, Papierwaren en voor de DIY is er een groot assortiment full color strijkapplicaties en flock applicaties te koop.

Heb je vragen of advies nodig, dan kan dat via mail, telefonisch, WhatsApp, sms. Je krijgt dan zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord. Verder kun je ervan uit gaan dat je bestelling met zorg wordt ingepakt en verstuurd.

BenIkHip.nl is ook te vinden op Facebook en Instagram!

Deze actie is inmiddels afgelopen! De winnaar heeft een mailtje gehad!

15 gedachten over “#KiDDoWz6jaar: BenIkHip.nl

  1. Zulke tasjes zijn altijd fijn en handig. Ik denk er nog even over na wie ik er mee wil verrassen, mijn moeder of mijn dochtertje keuzes genoeg 😉

  2. Mijn tasjes zijn of kapot, of kwijt en of vergeten als ik bij de supermarkt sta. Ik vermoed dat deze niet snel kapot is en kwijt en of vergeten wil ik zeker niet, veels te hip ervoor!

  3. Omdat de plastic tasjes gelukkig gaan verdwijnen, kan ik fijn de kleine boodschappen halen met dit leuke tasje.
    En leuk, met mijn eigen naam er op, zó apart.
    Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

  4. Deze zou ik heel graag willen winnen voor mijn dochter Faylin, Ze is gek op tasjes en kan er niet genoeg van krijgen! Hoe leuk zou het zijn als ze een tasje heeft met haar eigen naam erop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.