Om de terugkeer van Disney’s The Lion King te vieren, geeft Kinepolis in samenwerking met Vacansoleil 20 luxe 8-daagse kampeervakanties weg. Het enige dat je nodig hebt om mee te dingen naar deze beestachtig toffe ervaring, is een bioscoopticket voor The Lion King.

Je voelt je Koning te rijk in een van de luxe safaritenten van Vacansoleil. Oké, er ligt geen leeuw onder je bed, maar verder is je vakantie in zo’n stoere tent één groot avontuur. Vooral voor de kids. Ze slapen onder de sterren in een echte bedstee óf in het koninklijke hemelbed. ‘s Ochtends neem je een frisse regendouche in de badkamer, om daarna lekker te ontbijten op een gezellige veranda. Lekker de aap uithangen op de camping… wat wil je nog meer?

Win een luxe kampeervakantie

Deze zomer verloot Kinepolis maarliefst 20 kampeervakanties onder alle bezoekers van The Lion King. Win je, dan kun je tussen augustus 2019 en 29 juni 2020 terecht bij een van de 39 topcampings in Nederland, luxemburg, Frankrijk, Kroatië, Italië en Spanje. Je geniet dan acht dagen lang met maximaal 5 personen van een verblijf in een luxe safaritent van Vacansoleil. Meedoen is eenvoudig; je hoeft alleen maar vóór 14 augustus je bioscoopticket te registreren op Kinepolis.nl/lionking-winactie. Kom dus snel naar Kinepolis, kijk je ogen uit met The Lion King en win!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.