piet1Schip ahoy kornuiten! Tijd om de ooglapjes weer uit de kast te halen, want de populairste piraat van Nederland en Vlaanderen ruilt de planken van de Scheve Schuit weer in voor die van het theater. De nieuwe show ‘Piet Piraat en de kleine dino’ komt eraan! Samen met Stien Struis, Steven Stil en Berend Brokkenpap, beleeft Piet Piraat deze keer een spannend prehistorisch avontuur! Piet Piraat en zijn vrienden vinden tijdens hun zoektocht naar proviand een reuzengroot ei. Als Berend Brokkenpap het wil meenemen om er een reuzenomelet van te maken, breekt het ei opeens open…
Ben jij benieuwd hoe dit afloopt? Haal dan je piratenpak uit de verkleedkist en kom samen met je piratenvrienden en vriendinnen kijken naar een hele grappige show vol verrassingen en de leukste piratenliedjes! De show ‘Piet Piraat en de kleine dino’ is van zaterdag 7 februari tot en met zondag 15 maart 2015 te zien in de Nederlandse theaters.

Inhoud ‘Piet Piraat en de kleine dino’
Piet Piraat en zijn maatjes komen na een lange reis  aan op Auruseiland en gaan op zoek naar proviand. Plots stuiten onze vrienden op een reuzenei. Zo’n groot ei hebben ze nog nooit gezien en van wie zou het zijn? Berend wil het meenemen om er een reuzenomelet van te maken. Maar dan breekt het ei en verschijnt er… een kleine dino! Dat is het begin van een grappig, maar ook bijzonder spannend verhaal. Kunnen de piraten de kleine dino terug bij zijn mama brengen?

Dit prehistorische theateravontuur van Piet Piraat en zijn vriendjes is voor iedereen vanaf 3 jaar. Bekijk hier de trailer.

Praktische informatie
Kijk voor de actuele speellijst en meer informatie op www.studio100.nl. Tickets voor de show ‘Piet Piraat en de kleine dino’ zijn te koop aan de kassa’s van de theaters en voor een groot aantal shows via See Tickets: 0900-300.5555 (€ 0,45 p.m.) en op www.seetickets.nl.

Studio 100 betreurt het dat er op verschillende plaatsen op internet tickets voor de shows worden aangeboden tegen woekerprijzen. Deze ticketprijzen liggen veelal ver boven de normale kaartprijzen. De officiële kaartverkoop voor de shows gaat enkel via de kassa’s van de theaters en See Tickets. Studio 100 raadt ten zeerste af tickets via andere kanalen dan deze te bestellen.

piet2WINNEN!
Wij mogen 1x Het grote dinosaurus boek weggeven aan 1 van onze lezers!
Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam.

Deze actie is inmiddels afgelopen!

71 thoughts on “Piet Piraat is terug… Met een prehistorisch theateravontuur!

 1. Heel graag doe ik mee voor mijn petekindje welke groot Piet Piraat fan is. In de auto zingt ze altijd vrolijk mee. Het zou geweldig zijn haar verrassen met dit boek.

 2. Wat leuk, doe graag mee om kans te maken. Met dit leuke mooie grote Dinosaurus boek weet ik een lieve kleine Piet piraat erg blij mee te maken.

 3. Mijn kleine meisje is helemaal gek op Piet Piraat. Ze loopt het liefst de hele dag in haar piratenpakje rond. Zo schattig..!! ♡♡

 4. Onze zoon zou heel graag het boek willen winnen, omdat hij gek is van Piet Piraat en ook van dino’s, waar ze net op school een heel thema over hebben gehad.

 5. We hebben hier een meisje dat wild is op Dino’s, Piet piraat ea studio 100. De dvd’s die we hebben, zijn inmiddels zo goed als grijsgedraaid lol.
  Liedjes worden meegezongen in de auto (: Zo leuk om ook te zien dat ze mee staat de dansen en zingen via de pc met Youtube lol!!!!

 6. Hee, wordt daar zachtjes geklopt?
  Wat zit er in dat ei verstopt?
  Er komt een barstje in de schaal.
  Wat gebeurt er allemaal?
  Nog even en het ei gaat open
  en er komt een dino uit gekropen.
  Kijk eens aan, daar is hij dan!
  Ik begrijp niet hoe het kan.
  Gelukkig net op tijd,
  anders had ik eeuwig spijt !
  We zouden graag over de dino en piraten lezen,
  hopelijk heeft de dino niks te vrezen.
  Deze kans laat ik niet schieten,
  want ik wil graag met mijn zoontjes van de avonturen gaan genieten !

 7. Mijn zoon is helemaal weg van dinosaurussen en piraten, dit is een te gekke combinatie voor hem en hij zal het te gek vinden.

 8. Ja, mn zoontje is ook fan! Hij gaat als piraat de carnavalsfeesten door en aansluitend hebben we een piratenfeest voor zijn verjaardag!

 9. Mijn petekindje is vorige week 4 jaar geworden. Hij zou echt elke dag Piet Piraat willen spelen. Hij doet bijna elke dat zijn Piet Piraat Kostuumeke aan. Echt prachtig hoe hij hier van geniet! 😀

 10. Dit zou super leuk zijn voor de 4e verjaardag van het zoontje van mijn vriendin.
  Zijn slaapkamer is in piratenstijl (met zelfs een piratenboot bed!), dus dit boek zou daar heel mooi op de plank staan :D.

 11. Haha wat toevallig! Ons zoontje Sem heeft gisteren carnaval op school gevierd.. Als… PIRAAT!
  Ik wil graag die boek voor hem winnen! 🙂

 12. Piet Piraat is een van de vele favorieten hier thuis bij ons zoontje die nu langzaam zelf begint te lezen dus doe graag mee.

 13. De kinderen van Daltonschool Klaverweide zouden het fantastisch vinden als we een boek over dinosauriërs zouden krijgen! In onze mediatheek zijn dino-boeken toch wel erg populair!

 14. wat een ontzettend leuke aktie! wij hebben 2 jongens, 1 is al tijden fan van Piet piraat, de ander van Dino’s. wat een pret! Wat zouden ze hier blij van worden!

 15. Wie wil dit nu niet? Ik ben dan wel een stoere meid, maar ik ben wel gek van dino’s. Vooral de Trex.
  Ik kan het boek mooi mee naar school nemen, zodat juf hem gaat voorlezen in de kring. Ik wed dat de jongens in de klas zelfs een tikkeltje bang zullen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.