koord2Mijn oudste zoon, heeft de eerste 7 maanden van zijn leven een speentje gehad. Ineens had hij er van de één op de andere dag genoeg van. Niet heel erg, want dat scheelde een hoop gedoe…ik hoefde het hem namelijk niet “af te leren”. Die eerste 7 maanden had hij hem echt nodig, dus vandaar dat hij er standaard eentje aan zijn jas had hangen, eentje in de box had liggen en eentje in zijn bed. Wat nummer 2 gaat doen in uiteraard nog afwachten, maar al meneertje graag een speentje wil, dan kan hij dat zeker krijgen! Op zoek naar een gaaf speenkoord dus maar, want die krengen raken, zoals jullie wel weten, altijd zoek.

koord1Niet heel erg gek dat ik terecht kwam bij Speenkoord.com. Als je tenslotte gericht ergens naar zoekt, dan kom je altijd uit, waar je moet zijn. Wat mij het eerste opviel aan de webshop is dat hij overzichtelijk en kleurrijk is. Je word als het ware meteen uitgenodigd om verder rond te kijken. Ik bezoek natuurlijk een hele hoop webshops, dus ik let misschien wel op andere dingen dan de gemiddelde persoon, maar ik voelde me meteen welkom.

Al snel slaagde ik voor een mooi speenkoord, met daarop de naam van de kleine. Jullie begrijpen vast wel dat ik hem dus voorlopig nog eventjes niet laat zien, we willen tenslotte de naam nog niet verklappen! Je kunt er dus voor kiezen of je de naam van de kleine erop wilt hebben, of dat je liever voor een blanco speenkoord gaat. Tevens bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor een effen clip of eentje met een leuk motiefje. Je kunt dus het speenkoord geheel naar wens samenstellen, hoe leuk is dat!

De materialen die gebruikt worden zijn allemaal met grote zorg ingekocht. De kleurstoffen zijn veilig voor kinderen. Bij ieder speenkoord wordt ook een gebruiksinstructie geleverd. De speenkoorden worden met grote zorgvuldigheid gemaakt, maar toezicht is altijd nodig.

Als je besteld heb je je speenkoord binnen een aantal dagen in huis, ideaal dus! Ook leuk om te geven als kraamcadeau natuurlijk.

Leuk om te weten; het assortiment is sinds kort weer uitgebreid en dit gebeurd regelmatig! Goed om in de gaten te houden dus!

WINNEN!koord3
Wil jij zelf een speenkoord samenstellen? Wij mogen er eentje verloten onder onze lezers. Laat onder dit bericht je voor- en achternaam + een geldig mailadres achter. Vertel je ons meteen eventjes hoe jouw speenkoord eruit gaat zien als je wint…en voor wie je meedoet? Deze actie is inmiddels afgelopen!

9 thoughts on “Speenkoord.com – omdat ieder kleintje uniek is!

  1. Dit is zo leuk, zelf een spenenkoord samenstellen! Ik zou gaan voor een blauw/rood kleurstelling voor onze ‘zoveelste’ kleinzoon in aantocht 😉

  2. Bij onze eerste dacht ik ‘onzin’, zo’n speenkoord… Maar het bleek onmisbaar en super praktisch 😉 Deze koorden van Speenkoord.com zijn wel echt ontzettend leuk; ik maak graag kans voor ‘ons kleintje op komst’!

    1. O ja… we moeten nog heeeel eventjes geduldig zijn naar het geslacht… dat bepaald mede hoe het speenkoord eruit zal gaan zien ;-)!

  3. Het koord met blauwe ruitje ziet er stoer uit! Zou mooi zijn voor ons ‘nieuwe’ buurjongetje… of buurmeisje; dan is het roze ruitje meer geschikt natuurlijk 😉 !

  4. Ik ben gek op paddenstoeltjes, dus die springt bij mij wel meteen in het oog… Voor mijn kleintje, die volgend jaar geboren wordt!

  5. Oeh… handig EN super schattig, deze speenkoorden! Voor ons jongetje dat volgend jaar geboren wordt, zou ik graag een uniek speenkoord willen winnen in een mooie samenstelling met blauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.