yesp1Smoothies voor op je boterham? Je zult wel denken; waar heeft ze het nou weer over?! Yespers heeft pas geleden fruitspreads op de markt gebracht. 100% natuurlijk en eerlijk broodbeleg, zonder gekke toevoegingen. Broodbeleg dat wij uiteraard graag op onze boterham smeren.

20151224_072631.jpgAan de fruitspreads zijn geen kunstmatige geur, kleur- of smaakstoffen toegevoegd. Er zitten wel vruchtensuikers in, maar de spreads bevatten eens stuk minder suiker dan ander zoet broodbeleg.

Omdat de fruitspreads 100% natuurlijk zijn, zijn ze niet zo lang houdbaar. Het is dus wel van belang dat je zo snel mogelijk na het aanbreken van een potje, hem ook daadwerkelijk leeg-eet. Dit is bij ons trouwens geen probleem, want het is zo lekker dat de potjes sneller leeg waren dan bijvoorbeeld een gewone pot jam.

De smaak van de fruitspreads is heerlijk; niet te zoet, maar precies goed genoeg. Je proeft duidelijk welke 20151224_072250.jpgvruchten er in de spreads verwerkt zijn. Wij vinden de spreads heerlijk fris smaken, inderdaad net zoals een smoothie (en die drinken we helaas veelste weinig).

Op dit moment zijn er drie soorten fruitspreads verkrijgbaar: framboos & appel (met een vleugje vanille), mango & ananas en bessen & aardbei. Je kunt de fruitspreads lekker op een boterham smeren, maar ze smaken ook erg goed op een cracker of door de yoghurt.

img-20151227-wa0008.jpgIk kan me zo voorstellen dat jullie willen weten waar je Yespers kunt kopen. Dat kan bij de Jumbo in het vegetarische koelschap (of via de webshop), naast de smoothies bij de Dekamarkten (of via de webshop), naast het gesneden fruit bij MCD Supermarkten, Boon’s Markt, Agrimarkt, Kippersluis en Boerenschuur, Naast de smoothies bij Spar Clingendael en Spar Angela in Den Haag en Bij de Baeckermat Landwinkel in Westdorpe.

WINNEN!
Wij mogen 5x een koeltasje weggeven met daarin alle 3 de smaken fruitspreads! Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres. Vertel ons meteen eventjes welke smaak jou het lekkerste lijkt! Deze actie is inmiddels afgelopen!

banner samenwerking.

 

36 thoughts on “Yespers: Smoothies voor op je boterham

 1. Ik ga voor mango ananas! Lijkt me super heerlijk. Maar de andere zullen ook fantastisch smaken. Gewone jam is veel te zoet.

 2. Leuke prijs! Mango ananas lijkt me het lekkerst.
  En dan zou ik ook een potje geven aan mijn zwager Jasper, wat we voor de grap weleens uitspreken als ‘Yesper’. Zal ie ook vast leuk vinden 😉

 3. Mango Ananas lijkt me heelrijk om te proberen. Ik eet heel vaak jam, alleen zit daar altijd zoveel suiker en zo weinig fruit in. Deze fruitspread is echt fruit! Ik ben heel erg benieuwd

 4. Leuke winactie! Ik ben vooral benieuwd naar de appel/framboos. Gewone jam vind ik al snel te zoet, dit klinkt een stuk lekkerder!

 5. Ben erg nieuwsgierig geworden naar Yespers! Ze lijken me allemaal erg lekker, met de mango-ananas waan ik mezelf vast op een tropisch oord, sowieso heerlijk!

 6. Ik doe graag mee, de framboos-appel lijkt me het lekkerst, vooral omdat ik dol ben op framboos. Denk dat mijn zoon ze ook erg lekker vind voor op brood.

 7. Lijkt mij allemaal erg lekker, op een warm broodje of lekker door de Griekse Yoghurt, gezond en lekker ook voor de kleinkindjes en vegan dochter!

 8. De bessen aardbei ziet (en klinkt) er zo lekker uit ;-). Ik drink al te vaak smoothies, dus waarom niet gewoon op m’n boterham? Zolang het maar gezond is 😉

 9. ow wat een heerlijke actie ! maar de Yespers Fruit & Groente Spreads Bessen en Aardbei lijkt mij het lekkerste! en de kinderen denk ik de Yespers Fruit & Groente Spreads Appel en Framboos ! ik ben nu eigenlijk heel benieuwt naar de 3 de smaken fruitspreads, dus ik doe heel graag mee met deze smakelijke actie !

 10. voor mij de bessen & aardbei
  ook al klinkt mij de andere lekkerder in mn oren.
  maar jammer genoeg mag ik appel en annanas niet hebben

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.