boekje1Al eerder hebben we op KiDDoWz aandacht besteed aan Boekje van Karton! Wat een feest toen wij te horen kregen dat we er ook eentje mochten gaan maken! Onze Saar van 15 maanden, is op dit moment dol op boekjes lezen. Boekjes over boerderijdieren, boekjes over speelgoed en natuurlijk ook de bekende voelboekjes. Maar een boekje met eigen foto’s, dat ontbrak nog aan onze verzameling.

Op de website van Boekje van Karton, is het mogelijk om een klein fotoboekje te maken voor de allerkleinste kinderen. De boekjes worden gemaakt van stevig karton en zijn speciaal ontwikkeld als foto- of plaatjesboek voor baby’s en peuters. Doordat je zelf de mooiste kiekjes kan verzamelen, creëer je op deze manier een uniek stukje babyspeelgoed. Omdat het boekje gemaakt is van stevig karton kan het prima tegen een stootje. Vooral als je kindje klein is komt dit goed uit, want spelen betekend vaak nog; gooien en in de mond stoppen.

wpid-img-20150909-wa0005.jpgIn het boekje voor Saar heb ik gekozen voor speciale momenten samen met haar opa’s en oma’s, haar grote broer, de huisdieren en natuurlijk met papa en mama. Omdat Saar op dit moment haar taal ontzettend aan het ontwikkelen is, vond ik het ook leuk om haar lievelingspop een plekje te geven in dit boek. Ook hebben we bepaalde rituelen in het boekje een plekje gegeven. Op die manier oefent ze ook nog woordjes als slapen, zee, drinken en bad.  

Naast mooie foto’s biedt de site ook enorm veel mooie achtergronden en plaatjes om toe te voegen. Op die manier maak je het boekje voor kinderen erg aantrekkelijk om te bekijken. De site is erg duidelijk en goed toegankelijk. Ook voor digibeten zoals ik! Bij alle knoppen staat duidelijk beschreven wat de bedoeling is.

Binnen vier dagen was het boekje bij ons thuisbezorgd in een mooie cadeauverpakking! Een echt feestje voor onze kleine Saar. En een echte aanrader voor iedereen met kleine kindjes. Tip: Ook erg leuk als kraamcadeau!

WINNEN!
Wij mogen 1 persoon blijmaken met een cadeaubon twv. € 17,90! Wat je hiervoor moet doen is heel simpel; zoek het bericht over Boekje van Karton op, op onze Facebookpagina. Geef een reactie op het bericht (+een like) en vergeet vooral niet om de pagina van Boekje van Karton ook te liken! Delen van het bericht mag altijd, graag zelfs!

Deze actie is inmiddels afgelopen!

/Mirjam

 

12 thoughts on “Een mooi Boekje van Karton!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.