nijntje en nina puzzelboekjes

Lees jij ook zo graag over de avonturen van Nijntje en Nina? In Nijntje en Nina op het strand zie je wat ze doen tijdens een dagje aan zee. Ze zwemmen in het water en bouwen een zandkasteel. In Nijntje en Nina in de speeltuin gaan Nijntje en Nina lekker buitenspelen. Wie kan er ondersteboven aan de rekstok hangen?

Beide boekjes bevatten een puzzel van vier stukken. De puzzelstukjes zijn aan beide kanten bedrukt, waardoor je niet één, maar twee puzzels kunt maken!

nijntje en nina puzzelboekjes op het strand

kartonboek met puzzel, nijntje en nina op het strand

Nijntje en Nina gaan een dagje naar het strand. Ze zwemmen in de zee en bouwen een zandkasteel. De puzzel achterin maakt het extra leuk om het boek te lezen.
ISBN 978-90-5647-872-8
Meer informatie vind je hier

nijntje en nina puzzelboekjes in de speeltuin

kartonboek met puzzel, nijntje en nina in de speeltuin

Nijntje en Nina zijn beste vriendjes en vinden het leuk om samen dingen te doen. Vandaag gaan ze naar de speeltuin. Wie hangt er ondersteboven aan de rekstok? De puzzel achterin maakt het extra leuk om het boek te lezen.
ISBN 978-90-5647-870-4
Meer informatie vind je hier

92 thoughts on “Nijntje en Nina puzzelboekjes

 1. Hier zou je mijn dochter en zoontje heel blij mee maken! Ze zijn beide dol op Nijntje en lezen en puzzelen ook heel graag! 😁

 2. Wauw, dit zou mijn peuter dametje helemaal te gek vinden! Ze is groot Nijntje fan. En ze kan niet wachten, tot het zomer is. En we weer naar het strand kunnen.

 3. Dit zijn helemaal leuke boekjes die Eline, Milou, Sam en Loek heel graag zouden willen winnen. We gaan duimen, wie weet helpt het

 4. Wat zijn deze leuk! Ik maak graag kans voor mijn zoontje. Hij is dol op boekjes lezen en puzzelen, perfecte combi deze! En hij is komende maand ook nog eens jarig, zou een leuk cadeautje voor hem zijn!

 5. Dit zou echt waanzinnige leuke boekjes zijn voor mijn kleinzoontje, hij geniet nu al als we samen zijn en voorlezen uit de verschillende boekjes. Hopelijk word hij net zo grote Nijntje fan als dat wij zijn!!

  1. Wat leuke boekjes! Hier zou mijn dochter (3) uren mee zoet kunnen zijn want ze is gek op Nijntje en op lezen. We zouden samen kunnen leren puzzelen.

 6. Mijn kinderen genoten altijd van de belevenissen van Nijntje en nu hangen de kleinkinderen aan mijn lippen als ik ze voorlees uit de Nijntje boekjes.
  Ik doe dus graag mee met deze winactie!

 7. Wat leuk. Ik heb een tweeling van 2 jaar oud en we gaan graag naar zee. De oudste is helemaal dol van Nina. De andere is helemaal dol van Nijntje. Dit lijkt me het perfecte boek om samen met ze te lezen.

 8. Ahhhh wat een heerlijke boekjes weer van Nijntje. Ik zou deze dolgraag willen winnen voor Imke. Zij houdt heel erg van de boekjes van Nijntje.

 9. Mijn dochter van 3 is gek op nijntje en op puzzelen. Als mijn dochter er te groot voor wordt geeft ze het altijd door aan haar kleine nichtje; dus komt altijd goed terecht!

 10. Dat zou heel leuk zijn voor ons derde kindje…De Nijntje boekjes zijn zo veel bekeken en gelezen dat ze nu wel hun mooiste tijd hebben gehad.

 11. Leuk voor mijn neefje en nichtje! Zit zelf in de puber fase dus lezen is dan niet altijd even leuk 🙂 Maar die kleintjes, daar kun je niet genoeg aan voorlezen.

 12. Deze schattige Nijntjepuzzels zou ik graag voor mijn dochter Mijntje (bijna Nijntje 😉 ) willen winnen. Ze is een echte puzzelkampioen en groot van fan van Nijntje. Dit zou ze helemaal super vinden!

 13. Wat zou dat super zijn als kado voor onze afgelopen brijdag geboren kleinzoon Joe. Zo leuk om hem de boekjes voor te lezen en te bekijken enom samen de puzzeltjes te maken

 14. Mijn lieve neefje is gek op Nijn
  dus hier zal hij erg blij mee zijn.
  Praten kan hij nog niet,
  maar boekjes lezen en puzzelen is waar hij van geniet.
  Qua praten is mijn neefje nog stil,
  maar boekjes met Nina en Nijntje is wat hij graag wil!

 15. Dat is een leuk cadeautje voor mijn nichtje! Ze wordt al net zo’n fan van Nijntje als mijn dochtertje was. Ik ga duimen!

 16. Boekjes en puzzeltjes over nijntje , hier zijn de jongsten gek op. Blijft altijd leuk om te geven.
  Heel graag doe ik mee en volg op bloglovin.
  groetjes en blijf gezond, Oma Will

 17. We zullen enorm blij zijn met deze nijntje boekjes
  Onze dochter is net 2 en we zijn begonnen met voorlezen, zou echt van pas komen.
  En wat ziet ze nijntje toch graag!

  Alvast bedankt!

 18. De boekjes van nijntje blijven altijd populair. Ze zijn herkenbaar, veel boekjes zijn op rijm en ze hebben natuurlijk duidelijke printen en duidelijke kleuren.

 19. Nijntje konijntje is altijd fijn. Voor zowel groot als klein. Voorlezen is geweldig zeg! Alleen steeds hetzelfde boekje hebben is pech. In ieder geval voor mij want ik ken het uit mijn koppie. Terwijl mijn twee meiden het verhaal blijvend toppie. Vinden en er geen genoeg van krijgen dag na dag. Dus als ik aub een nieuw boekje krijgen mag? Dan verliest deze moeder haar geduld niet en leest maar door. Ach als mijn meisjes gelukkig zijn ben ik dat ook hoor. Alleen met iets nieuws in mijn hand. Ben ik wel verzekerd van mijn gezonde verstand. En kunnen we eindelijk afwisselen voor het slapen gaan. Oh wat hoop ik dat het voortaan. Niet alleen gaat over nijntje in de sneeuw. Want soms slaapt mama als eerste na veel gegeeuw 😉

 20. Wie is er niet gek op Nijntje?! Ik ben er zelf deels mee opgegroeid, kun je nagaan. Ik doe graag mee met deze winactie, zodat ik dit kan doorgeven aan ons kleintje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.