DierenPark Amersfoort is jarig en jij bent van harte uitgenodigd om dit te komen vieren! Aanstaande maandag 22 mei, maar dan 75 jaar geleden, opende het park haar deuren voor de allereerste bezoeker. Sindsdien ontdek je de natuur in het prachtige bos vol avontuur. Wij mochten gisteren tijdens het speciale feestweekend langskomen en dat vonden we erg leuk.

Speciaal feestweekend

Het Hemelvaartsweekend (18 t/m 22 mei) toveren ze bij het Dierenpark om tot één groot feestweekend. Vier het feest mee en laat je verrassen door verschillende muziekoptredens en bijzondere bewoners. Kun je niet op het feestweekend aanwezig zijn? Niet getreurd! Het hele jaar door kun je de verjaardag nog meevieren. Wij wonen in de buurt van het Dierenpark dus we zijn er regelmatig te vinden, ook tijdens speciale andere weken, zoals bijvoorbeeld een jaar geleden tijdens Poep & ZOO in de meivakantie!

Neem tijdens en rondom het feestweekend (18 t/m 31 mei) een jaarabonnement en krijg € 7,50 korting. Bekijk alle voorwaarden op de website.

Fotocredits: Dierenpark Amersfoort

Dwaalhof: verdwaal in de tijd

Al 75 jaar ontdekken kinderen (en hun ouders/grootouders) in DierenPark Amersfoort op speelse wijze de natuur. Omdat het bos jarig is, kun je het hele jaar nog het Dwaalhof bezoeken en verdwalen in de tijd. Bijzondere medewerkers laten door hun persoonlijke verhalen, grappige anekdotes, foto’s en hun liefde voor dieren 75 jaar DierenPark Amersfoort opnieuw tot leven komen. Je vindt het doolhof achter het station van de Berenboemel. Absoluut de moeite waard dus!

Jubileummagazine MAKI

Bemachtig als eerste het speciale doeboek ‘MAKI! Ons bos is jarig’. Dit tijdschrift staat vol met puzzels, spelletjes en een heleboel oude én nieuwe (dieren)verhalen. Abonnementhouders krijgen dit weekend per gezelschap een gratis exemplaar bij de entree. Heb je geen abonnement? Dan kun je het magazine aanschaffen in een van de parkwinkels of bestellen onder ‘extra’ in de ticketshop en afhalen in het park. De opbrengst gaat naar de bouw het nieuwe chimpanseeverblijf!

Musea in Amersfoort vieren het feest mee

Drie musea in Amersfoort organiseren tentoonstellingen over dieren en de natuur:

Mondriaanhuis: 11 maart t/m 17 september
Bewonder hedendaagse kunst die op minimalistische wijze is afgebeeld. Tijdens de tentoonstelling ‘Vogels en Vissen’ worden dieren teruggebracht tot hun essentie.

Kunsthal KAdE: 3 juni t/m 3 september
Hoe is de relatie tussen mens en dier door de eeuwen heen veranderd? De tentoonstelling ‘Wonderbaarlijke Wezens’ ontdek je welke (mythische) verhalen en geruchten rondgingen over de wonderbaarlijke ‘wilde’ dieren. Ook in DierenPark Amersfoort zie je deze tentoonstelling terug. Verschillende kunstwerken verrijken de magische dierenwereld.

Museum Flehite: 8 juli t/m 5 november
Struin door de kleurrijke geschiedenis van DierenPark Amersfoort. Aan de hand van persoonlijke verhalen ervaar je hoe het park door de jaren heen is veranderd.

Praktische informatie Dierenpark Amersfoort

Adres: Barchman Wuytierslaan 224,
3819AC Amersfoort
Openingstijden:
– 31 mrt t/m 29 okt 2023: 09:00 tot 18:00u
– 30 okt t/m 23 mrt 2024: 10:00 tot 17:00u
Prijzen: 0-2 jaar gratis / 3-12 jaar €23 / >12 jaar €25,5
Aan de kassa of online tickets zonder datum zijn de kaartjes €2 duurder.
Parkeren: Kom je met de auto? Het park beschikt over een eigen parkeerterrein en garage. Kosten voor een parkeerkaartje zijn €9,50
Meer informatie vind je op https://dierenparkamersfoort.nl

201 gedachten over “Dierenpark Amersfoort 75 jaar! Vier jij hun verjaardag mee?

 1. Ja, wij willen heel graag de leeuwen, olifanten, giraffen en nog veel meer dieren zien. Dit is de eerste keer voor de peuter!

  1. Mijn favoriete bewoner is een mevrouw die daar al 75 jaar woont. Haar ouders zijn ooit het dierenpark begonnen. Ik wist dit niet, maar vond het zo’n leuk verhaal! Mijn favoriete dieren bewoners zijn de olifanten. Leuk uitje dit voor mij gezin van 4.

 2. Mijn dochter is gek op de ringstaartmaki’s, ik ben gek op de mini ezels, mijn zoontje op de prairy hondjes en mijn vriend op de tijgers.. en laten die nou net allemaal te zien zijn in Amersfoort🥰🥰🥰 zou leuk zijn om onze lievelingen allemaal te kunnen zien!

 3. Mijn oudste dochter is fan van de rode panda’s. De jongste vindt de stokstaartjes leuk. Mijn man en ik die schreeuwende apen als ze er nog zijn. Lang geleden dat we daar waren dus de hoogste tijd!

  1. We zijn er jaren geleden geweest. De dinosauriërs zijn echt mijn favoriet. Maar van de nog levende dieren staan de katachtigen toch wel met stip bovenaan het lijstje favorieten

 4. De giraffen! Al vindt mijn zoontje de aapjes waarschijnlijk leuker, die beesten zijn net zo nieuwsgierig en ondeugend als hijzelf.

 5. De beren, zo dichtbij kun je ze nergens zien! Eigenlijk zijn alle dieren leuk om te zien. Ons gezin gaat ze graag bekijken 🙂

 6. Zou dolgraag mijn kleinzoon jullie Dierenpark willen laten zien! We houden ongelooflijk veel van dieren en mijn kleinzoon heeft zelf 3 ratten en ja die zijn helaas meestal niet zo geliefd door mensen. Nu is helemaal gek van Lion King dus ik denk dat hij Hyena’s wel te gek zal vinden om deze in het echt te zien. Ik zelf vind de Siamang, een muzikale slingeraap een geweldig dier die zoveel geluid kan voortbrengen!

  1. Met stipt op nr 1 de olifant, zo mooie grote dieren, echt familie beesten net zoals ons gezin. Helaas steeds minder in het wild maar zulke mooie fascinerende dieren. Die slurf, zo bijzonder, grote oren ja ik hou echttt van olifanten.

 7. Ik ben nog nooit in mijn hele leven in een dierenpark geweest, en zou dat mijn graag wel willen laten meemaken.

 8. Wat een geweldige winactie. Ik vind alle dieren erg leuk om te zien, maar de apen vind ik het leukste, op de voet gevolgd door de stokstaartjes.
  Ondanks mijn allergie voor dieren, ga ik graag af en toe naar de dierentuin, met medicijnen en pakken zakdoekjes mee gaat dat best goed voor zo’n dag.

  1. Moeilijke keuze er zijn zoveel leuke dieren en ook mooie verblijven. Maar ik kijk met plezier naar de otters.

 9. Net als haar lievelingsknuffel De giraf. Zou geweldig zijn om deze in het echt te mogen gaan zien samen

 10. Luiaard…. ons zoontje is niet weg te slaan als hij onder hem staat in zijn verblijf en het diertje hangt ondersteboven boven hem!

 11. Ik heb een jaartje in Zuid Afrika gewoont en ben toen naar een cgeetah opvang geweest en sindsdien ben ik echt verliefd op deze snelle katten.

 12. De levensechte dino’s in het dino bos, die zorgen altijd weer voor bewonderende blikken van mijn jongens!

 13. Ben afgelopen kerstvakantie met de buurmeisjes naar Burgers Zoo geweest, was een groot succes. Wil dit graag nog eens herhalen met een bezoek aan Dierenpark Amersfoort.

 14. Voor het hele gezin is er wat wils.
  Mijn man vind de wolven fascinerend. Mijn jongste zoon de giraffen, mijn oudste zoon de dino beelden en bij mij zin de tijgers favoriet.

 15. Heej Kiddowz,

  Ik ben helaas nog nooit met mijn kinderen in Dierenpark Amersfoort geweest maar wat lijkt het ons leuk en wat zouden we er graag een keertje heen gaan! Zeker weten dat we er een geweldige dag gaan hebben. Onze favorieten zijn toch wel de Giraffen en de Maki’s. Wat kunnen we daar gefascineerd naar kijken. Daarna proberen de kids de maki’s natuurlijk nog na te doen in de speeltuin.
  We gaan heel hard duimen!

  Liefs Groetjes Inge, Gerald, Isa en Milan

 16. Wat zou ik graag 4 toegangskaarten winnen. Mijn dochter heeft, naast haar 2 zonen van 10 en 7 jr., sinds anderhalf jaar 4 bonuskinderen. Deze 4 jongens (in de leeftijd van 12 to 7 jr.) speelden nooit buiten en zijn nog nooit in een dierenpark of attractiepark geweest. Wat zou ik hen graag een dagje naar Dierenpark Amersfoort meenemen!

 17. De olifant is wel een favoriet in Dierenpark Amersfoort
  Hoewel mijn zoontje een negatieve ervaring heeft met de Wesp in het dinobos van het dierenpark komt hij toch graag nog een keer….

 18. We gaan proberen om er 75 te tellen en dan kiezen wie we favoriet vinden want eigenlijk zijn alle dieren groot of klein toch stiekem allemaal heel speciaal

 19. De olifanten blijven toch grote en machtige dieren om te zien, prachtig! De kinderen vinden ze ook zo mooi en leuk! 🙂

 20. Bij ons zijn koalas favoriet, maar die wonen hier niet helaas.. we kiezen daarom voor de tijgers.
  De Kids zijn dol op de dierentuin en Amersfoort vinden wij supermooi. De laatste keer dat we er waren verliep alleen iets minder gelukkig.. ik viel met onze dochter die toen 2 was op mijn arm doordat ik mis stapte bij de ringstaart makis..einde dagje uit..

 21. Wij vinden allemaal de olifanten te gek. Wanneer ze allemaal met de kontjes richting publiek staan dat is zo’n super leuk gezicht

 22. De stokstaartjes! Wij zijn van plan om deze zomervakantie dagjes uit te doen i.p.v. een vakantie, omdat we een erg hectisch jaar hebben gehad (verhuisd van Australië naar Nederland). Amersfoort is in de buurt, dus een dagje dierenpark Amersfoort zou super zijn!

 23. Wij zijn nog nooit in dierenpark Amersfoort geweest, maar mijn dochtertjes zijn dol op baby olifanten, dus zij zijn het meest benieuwd naar Yindi, want dat lijkt op de naam van mijn oudste dochter Indy.

 24. Weet niet welk dier ik het leukste vind maar het leukst vind ik dat als ik win, er een voedselbankgezin blij mee kan maken, wat ik met een paar andere gewonnen uitjes ook heb gedaan.

 25. De aapjes en de olifanten daar kan je uren naar kijken! Lijkt me heerlijk met het hele gezin naar het Dierenpark Amersfoort te gaan.

 26. Wow. Superleuke actie. De luiaard is hier favoriet. Alleen al het zoeken in het donker maakt het leuk en spannend:)

 27. nog nooit in dit dierenpark geweest. Wil graag een keer heen , neem ik mijn kleindochter mee die gek is van vogels .Ikzelf vind de stokstaartjes het leukst

 28. Alle dieren zijn leuk en interessant op hun eigen manier, maar het stokstaartje is onze favoriet. Ik maak heel graag kans met het hele gezin te mogen genieten van een dagje Dierenpark Amersfoort! 👨‍👩‍👦‍👦♥️🐒🦁🎁🤞🏼🍀

 29. Ik hou van katachtigen maar moeilijk kiezen tussen de tijger en de leeuw. Ga denk ik voor de leeuw vanwege de brul

 30. De penguins, die waggelen zo lekker en zijn altijd gezellig met elkaar. Hier kunnen we uren naar kijken. Gezellig een dagje met het gezin op stap.

 31. Stokstaartjes en de tijgers, de stokstaartjes omdat ze onwijs grappig en slim zijn en de tijger omdat het zo’n prachtig dier is

 32. Superleuk samen met de kinderen, we zijn alle vier gek op dieren èn dierentuinen en hebben allemaal andere favorieten. Ik blijf de grootste fan van apen, daar kan ik echt urenlang naar kijken.

 33. Wat een geweldige winactie. Ik vind alle dieren erg leuk om te zien, maar de olifanten vind ik het leukste, ik kan hier uren naar kijken.

 34. Ik doe super graag mee voor een uitje met mijn man en dochters!! Onze favoriet? Voor mij de tijgers, onze dochters vinden de stokstaartjes geweldig

 35. De giraffen zeker weten, want die vind je niet in elk dierenpark en zijn ontzettend mooie dieren.

 36. De flamingos de favoriete dieren van onze dochter in haar favoriete roze kleur altijd genieten als we ze zien stralen in de dierentuin

 37. Wat ontzettend leuk ! Van harte gefeliciteerd! Gisteren-22 mei- was ik jarig en werd ik 74 jaar! Nog net geen 75 maar ik ben wel aan mijn 75e levensjaar begonnen! Wat zou ik graag met mijn kleinkinderen naar de giraffen gaan kijken! Ze zijn zo bijzonder om te zien met hun mooie ogen en hun ranke nekken! Het zou een heerlijk -verlaat en bijzonder mooi verjaardagscadeau zijn!

 38. Met zoveel leuke dieren is het natuurlijk moeilijk kiezen! Maar stokstaartjes blijven toch altijd wel 1 van mijn favorieten <3!
  Ik waag dan ook heel graag een kansje!

 39. bedankt voor de actie en succes voor de deelnemers ik maak graag kans voor mijn lieve neefjes en nichtjes! Zij zouden dit geweldig vinden en eigenlijk zijn veel dieren wel in trek maar apen, stokstaartjes en giraffes zijn wel heel populair

 40. Onze favoriet (en met name van de kinderen) zijn toch wel de stokstaartjes. Ze zitten altijd zo parmantig rechtop te kijken. Soms lijkt het net alsof ze opgezet zijn. Zo stil kunnen ze zitten en dat houden ze heel lang vol. Echt super leuke beestjes en heel schattig.

 41. Mijn zoon wil de brilbeer graag zien omdat hij er zo grappig uitziet. Dochter vindt de giraffe heel leuk
  Ik vind de berberaap fascinerende beesten.
  We komen graag met ons gezin genieten in dit voor ons onbekende dierenpark

 42. We zijn nog nooit in Dierenpark Amersfoort geweest, dus ik heb daar nog geen favoriet! Maar stokstaartjes zijn wel mijn lievelingsdieren, ik kan er uren naar kijken. Hopelijk zijn die er in Amersfoort ook!😉🤞

 43. WoW dit is echt zo tof! ❤️ wat een TE GEKKE actie! 🔥 ontzettend gaaf dat jullie zo’n mooi cadeau weggeven👏! Ik waag graag een kansje samen met mn lieve vriend en 2 bonuskindjes❤️ Onze lievelingsdieren zijn de aapjes! Heel leuk om te kijken hoe deze klimmen en klouteren en met elkaar communiceren! Ik duim voor een beetje extra geluk! Veel succes met jullie mooie website! Liefs, Tess

 44. mijn zoontje is helemaal wild van giraffen. We komen ze heel graag bekijken in het mooie dierenpark Amersfoort.
  Gefeliciteerd met jullie 75e verjaardag!

 45. De giraffe is favoriet! 🙂 Ik zou heel graag eens met de kinderen er tussenuit willen na ruim 2 jaar ziekte.

 46. Heel erg graag! Wij zijn nog nooit in deze dierentuin geweest. Wordt wel eens tijd om dit park te ontdekken (sowieso al lang geleden dat we naar een zoo gingen) en het lijkt me een geweldig uitje met het hele gezin. Mijn favoriete dierentuindier is de giraf, prachtig met die sierlijke lange ledematen, en vaak hele mooie ogen en wimpers. Mijn kinderen kunnen dan weer lang vertederd naar de stokstaartjes kijken, of naar enthousiaste apen, en eigenlijk ontdekken we zo in elk verblijf meestal wel weer een interessant, slim, grappig of mooi dier.

 47. onze dochter is in juni jarig en is dol op de giraffe. We vieren graag de75e verjaardag van dierenpark amersfoort mee.

 48. Lievelingsdieren zijn de olifanten! M’n zoontje luistert zo graag naar het liedje ‘olifantje in het bos’ wil hem graag in het echt de olifanten laten zien

 49. Mijn dochter Nikki wil altijd linea recta naar de Brilberen! Zoon Bo sprint naar de geiten en dochter Sterre loopt rustig naar de slangen, kameleon en gekko’s. En mama, die kijkt heel graag naar hoe haar eigen grut zich de hele dag vermaakt met al deze dieren.

 50. Mijn jongste zoon is helemaal weg van zebra’s!. Liefst gaat hij elke dag naar de dierentuin, maar dat gaat helaas niet.
  We gaan vaak naar een dierentuin in zuid-limburg, dat kunnen we met de fiets doen. Maar hij wil graag andere zebra’s zien in andere dierentuinen om te kijken wat zij de hele dag doen en of ze anders zijn dan de zebra’s in “onze” dierentuin.

 51. Mijn zoon is een echte natuurgek en wil graag boswachter worden, daar komen alleen niet zijn favoriete dieren voor namelijk de pinguïn. mijn favoriet van de dierentuin zijn de apen

 52. Super leuke actie 🍀
  Ik heb eigenlijk geen favoriete
  Persoonlijk vind ik alle dieren mooi om te zien.
  Mijn dochter haar favoriet is de flamingo 🦩

 53. Super leuk!!
  Favoriet van de oudste zijn de panda’s!! Helaas voor haar zijn die hier niet..
  De middelste gaat voor de flamingo’s en de jongste voor de dino’s!! 😉 Al vindt hij tijgers ook heel leuk.
  🦍🐯🦁🦓🦒🐼🦜🐊🦖🦕

 54. Ik wil heel graag met mijn gezin daar heen. Mijn oudste dochter van 2 en mijn jongste zoon van 10maanden vinden de dieren geweldig.
  Vooral de apen, giraffe en de leeuwen vinden ze zo leuk!

 55. Ons favoriete dier is de Siberische tijger! Het is vanuit Drenthe even rijden…maar dat hebben we graag over voor deze prachtige dierentuin! 😄

 56. Mijn lievelingsdier is de luiaard: mijn grote voorbeeld wanneer ik als ijverige mier weer eens teveel hooi op mijn vork neem.

 57. Tijgers maar eigenlijk alle dieren wel …. gefeliciteerd…… wij doen mee met dit leuke idee en misschien feesten we een beetje mee 😉

 58. Bij ons zijn de olifanten en de giraffen favoriet! Mooie imposante dieren! En de dinosuarussen in het bos vergeten wij ook echt niet. We zijn al een flinke poos niet geweest in de dierentuin, het wordt wel weer is tijd.

 59. De luiaards zijn onze favoriet. Heerlijk relaxt hangen en in slow motion eens een blaadje eten. Wat een leven.

 60. Ik vind de apen het leukst en dan speciaal de chimpansee. Vroeger toen ik klein was spaarde ik alles van apen en deed er ook een spreekbeurt over mensapen. Dus die kom ik dan heel graag bezoeken met ons gezin

 61. Hier zou ik de kinderen graag mee naar toe nemen. De kinderen vinden de apen altijd geweldig. Zelf vind ik de giraffes erg mooi.

 62. Dat zou geweldig zijn als wij naar dierenpark Amersfoort mogen gaan.
  Wat zouden we er genieten.
  De aller leukste dieren daar vinden wij de maki’s, die zijn zoooo leuk.

 63. Whoop, Whoop hoera 75 Kaarsjes voor Amersfoort een mijlpaal ongehoord!!! Wat een GEWELDIG leuk Verjaardagscadeau/ Familie-uitje voor de liefste van ons gezin die 66 Kaarsjes mag uitblazen! Misschien is onze Vader niet zo sterk als een beer ,niet zo moedig als een leeuw en ook niet zo GROOT als een olifant , maar wij zijn toch wel zo trots op hem als een aap tevens ons/zijn lievelingsdier want die zorgen op deze feestelijke dag voor EXTRA plezier!  ¯\_(ツ)_/¯

 64. De leukste dieren voor mij zijn de apen, voor mijn dochter de flamingo’s en voor mijn zoon de pinguïns…. Zou zo leuk zijn moesten we nog een uitstap kunnen doen met het ganse gezin!

 65. Wat leuk! Onze 2 dierenvrienden weten wel wat ze het leukste vinden. Sam ( 5 jaar) vindt de giraf en de olifant het leukste. Mila (3 jaar) vindt een unicorn het leukste. Maar in de dierentuin vindt ze toch de kleine aapjes het leukste….

 66. De leeuw en de tijgers. Daar kan ik wel een half uur bij blijven staan kijken. Vooral het gebrul van de tijger gaat echt door merg en been. Zo bijzonder.

  1. Onze dochter is helemaal gek op haar ‘Sophie de giraffe knijp-poppetje’.
   Ik wil haar gezicht wel eens zien als ze ziet hoe groot een giraffe in het echt is en welk geluid die maakt.

 67. Wauw, naar de aapjes en de leeuwen! Oh ja, en de slangen volgens de jongste. Voor ieder wat wil(d)s. Altijd plezier in Dierenpark Amersfoort!

 68. Het is al weer een tijd geleden dat we in Dierenpark Amersfoort zijn geweest. Van alle dieren daar, had ik de grootste zwak voor de Bonobo apen.

 69. De olifanten zij onthouden heel veel
  Dan denk ik aan de reclame van chocolade snoepjes
  Dan slaat de olifant met de slurf
  Dieren zijn vaal slimmer als mensen

 70. Onze favoriet zijn toch de stokstaartjes. Zulke leuke diertjes. We zijn nog nooit in dierenpark Amersfoort geweest maar zouden ze daar ook graag een keer willen zien

 71. De giraf is bij de jongens hun favoriet, ik doe erg graag mee voor de jongens, ze gaan graag naar de dierentuin 😊😊, heel erg leuke winactie 😀, Groetjes van Anneliese de Waal

 72. Mijn dochters waren het er unaniem over eens dat de Nijlpaard toch echt het allerleukste dier is vanwege zijn dikke billen! Toen ik zei dat er in Dierenpark Amersfoort geen nijlpaarden zijn, maar bijvoorbeeld wel een Nijlvaraan, waren ze even teleurgesteld, maar kwamen gelukkig zelf met het verhaal dat dat dan vast een neefje van de Nijlpaard is en die dikke billen er nog wel komen als de Nijlvaraan klaar is met groeien! 🤭🤭🤭

 73. Alle dieren, nou ja, op de vogelstand hebben we het eigenlijk niet zo, zijn geweldig. Maar toch blijven de stokstaartjes onze favoriet. Wat een grappige beestjes! Ik doe graag mee voor een dagje naar dit geweldige dierenpark.

 74. De tijgers, leeuwen, olifanten, slangen, stokstaartjes en nog veel meer willen wij graag zien. En mijn zoontje gaat ook zeker voor de dino’s.

 75. Stokstaartjes :
  Deze kleine, nieuwsgierige dieren zijn altijd actief en alert, en ze hebben een uniek gedrag dat zowel vermakelijk als fascinerend is om te observeren. Met hun karakteristieke houding en grappige interacties met elkaar zorgen ze voor een echt unieke ervaring in het park. Het is moeilijk om niet te glimlachen bij het zien van deze speelse en schattige diertjes die druk bezig zijn met het verkennen van hun omgeving.

 76. De bruine beer is onze favoriet. Helaas kunnen we ze niet knuffelen, maar wel goed bekijken. Een leuk uitje voor de vakantie of voor een studiedag.

 77. Onze zoon heeft als favoriet de leeuw. Omdat hij super sterk is. Hij vraagt dan ook regelmatig om naar een dierentuin te gaan. Helaas is het er dit jaar nog niet van gekomen en zouden wij enorm blij zijn met deze tickets. Zo kan zijn zusje van 1.5 jaar ook mee ( voor de eerste keer) naar de dierentuin!

 78. Mijn kinderen willen de koning van de dieren graag in het echt zien. Hopelijk hebben de leeuwen ook welpjes. Kijken of ze een beetje op onze kat lijken.

 79. Wat een gave actie om te winnen! De giraffe en ook alle andere dieren zijn geweldig! Altijd leuk een dagje dierentuin! Mijn dochter zou dit heel leuk vinden om te winnen!

 80. De Luiaard!!
  Met zoveel gratie klimmen ze van tak naar tak. Ik wil daar altijd als eerste naar toe

 81. Stokstaartjes. Ik kan uren kijken naar hoe ze op twee poten gaan staan en om zich heen aan het kijken zijn 🙂

 82. Ik vind die grappige kleine aapjes altijd het leukst. Ze doen me altijd denken aan mij en me zus vroeger als ze achter elkaar aan rennen

 83. De ringstaart maki’s en de olifanten. We hebben nog foto’s van mijn neefje in Amersfoort die een olifant een appel geeft en bij de ringstaart maki’s staat. We kregen toen een rondleiding bij deze 2 dieren. Dat is alweer 13 jaar geleden. De giraffen en De witte tijger vind ik ook machtig.

 84. Wat een leuke winactie! Wij gaan deze zomer vlakbij Amersfoort op vakantie, dus dit zou helemaal geweldig zijn. Onze zoon is gek op tijgers. Onze dochter vindt álle dieren helemaal leuk.

 85. Hier in huis zijn onze jongens echt groot Fan van beren! Savonds in bed of op reis gaat er altijd een knuffelbeer mee! Wat zal het leuk zijn om hun favo vriendje in het echt te kunnen ontmoeten

 86. De olifanten is echt mijn favoriete bewoner. Dus wij komen graag kijken. Helemaal leuk.. mijn zoon heeft een nieuwe hobby… fotograferen, dus dan kan hij meteen een paar beesten mooi op de foto zetten.

 87. Als ik dan moet kiezen… De Pinguïns. Maar vind alle dieren leuk. Hele fijne afwisseling met dieren bij dierenpark amersfoort.

 88. Ik wil graag de leeuwen horen brullen, want zij zijn het bewijs,
  Dat Dierentuin Amersfoort een voorschot is op het paradijs!

 89. We zouden heel graag winnen. Kunnen we vast heel lang bij de stokstaartjes blijven staan. Die vinden ze erg grappig hier.

 90. Mijn favoriete dier ooit is een LUIAARD !!
  Ze zijn mijn spirit animal
  Die kleine koppies zijn zo smoochie !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.