Als moeder (of vader) leid je vaak een ontzettend druk leven. Je gaat van afspraak naar afspraak en daarnaast draag je vaak naast een groot gedeelte van de zorg voor de kinderen, ook nog eens de verantwoordelijkheid voor allerlei andere belangrijke zaken. Denk bijvoorbeeld aan de administratie, de boodschappen, het huishouden en nog veel meer. Om alles in goede banen te leiden gebruik ik een aantal apps die ik dus echt onmisbaar vind en graag met jullie wil delen. Apps die je kunt installeren op je iPhone SE 2022, of op ieder ander willekeurig toestel. Lees snel verder!

Albert Heijn app

De Albert Heijn app vind ik zelf erg handig omdat ik mijn boodschappenlijstjes erin maak. Als ik geen lijstje maak dan vergeet ik de helft en/of ik neem allemaal dingen mee die eigenlijk helemaal niet nodig zijn. Daarnaast kun je ook via de app boodschappen bestellen (dit doe ik eigenlijk altijd alleen rondom de feestdagen) en zegels sparen. Ik ben tegenwoordig Premium member en daarom spaar ik alles twee keer zo snel en daarnaast krijg ik ook nog een korting op alle biologische producten. Je kunt natuurlijk ook via andere apps de boodschappen bestellen. Zo gebruiken wij ook wel eens Picnic bijvoorbeeld.

Cozi Family Organizer

Ik ben zelf nog altijd een erg groot van van een papieren planner, maar aangezien er nooit op gekeken wordt door de heren hier in huis, ben ik over gegaan op een digitale planner, namelijk de Cozi Family Organizer. Iedereen die een mobiele telefoon heeft hier in huis is aangesloten op de kalender en ze krijgen een melding als ze iets moeten doen, of ergens moeten verschijnen. Het maakt niet uit welk toestel je in gebruik hebt. Je kunt de app gemakkelijk installeren op je iPhone SE 2022, maar dus ook op een ouder toestel of zelfs eentje van een totaal ander merk. Het connect allemaal goed met elkaar en dat is prettig! En sinds we de app gebruiken vraagt niemand meer wat er voor de volgende dag op de planning staat, ze weten het antwoord toch al (‘kijk maar even in de app’).

EHBO app van het Rode Kruis

Een ongeluk zit in een klein hoekje en soms weet je even niet zo gauw hoe je moet handelen. Dit heeft natuurlijk vaak alles te maken met dat je hoofd gewoon soms een beetje vol kan zitten door alles wat je moet doen. Met de EHBO-app van het Rode Kruis weet je wat je moet doen bij een noodgeval. Van brandwond tot vergiftiging en van bewusteloosheid tot een kneuzing: Met deze gratis app heb je alle EHBO-instructies altijd op zak. In een noodsituatie geeft de app ook gesproken instructies. Een prettig idee vind ik dat!

Treatwell

Vergeet de hoofdpersoon in dit verhaal (lees; jezelf) niet en zet de Treatwell app op je telefoon. Het is de makkelijkste app om te regelen dat je er even tussen uit kan voor wat me-time in de vorm van een behandeling. Denk bijvoorbeeld aan een bezoekje aan de kapper of een heerlijk ontspannen massage…want ook jij hebt daar zeker zo nu en dan gewoon even recht op! En kijk ook zeker eens naar deze verschillende apps voor ontspanning.

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.