Kan jij oma helpen bij het ophangen van haar was? Lijkt makkelijk… alleen is er soms zoveel wind dat dit een leuke uitdaging wordt!

Het spel

Gooi de dobbelsteen en volg de instructies. Is het zonnig, dan mag je een stuk wasgoed ophangen. Schuift er een witte wolk voor de zon dan moet je een beurt overslaan. Gaat het regenen dan moet je 1 stuk wasgoed van de lijn halen. En als de wind woest waait… zal oma lachend met al het wasgoed de lucht in worden geslingerd… er is er zelfs kans dat ze haar jurk verliest!

De winnaar is de eerste speler van wie tegelijkertijd alle 4 stuks wasgoed aan de waslijn hangen. Gefeliciteerd, jij bent oma’s favorietje!

Oma’s Woeste Waslijn is winnaar van Speelgoed van het jaar 2021 in de categorie kinderspellen! Er kan nog tot 25 oktober worden gestemd op dit leuke spel, voor de publieksprijs van Speelgoed van het Jaar!

Meer informatie over het spel vind je hier en je kunt een review over dit leuke spel lezen bij Papa’s Wereld!

 

109 thoughts on “Oma’s Woeste Waslijn – Het doldwaze winderige waslijnspel!

 1. met kleinzoon quinn en kleindochter lise allebei jarig binnenkort nu maar duimen dat oma lies de winnaar van dit te gekke spel word

  1. Nou lijkt me een heel.leuk spel wat ik graag wil spelen met mijn 3 kinderen! Ik zou het proberen zo netjes mogelijk op te hangen , andere hoor je oma.

 2. Lijkt me een heel erg leuk en grappig spel om te spelen met onze dochters Noor en Lotte. Misschien helpen ze hierna mij ook vaker met d’r was in het echt ophangen 🙂

 3. Ik weet bijna zeker dat ik hier heel veel plezier mee ga beleven samen met onze kleinzoons. Oma’s Woeste Waslijn spelen met oma 😊💕

 4. Ha ha, wat goed verzonnen, ik zou heel graag zo’n spel winnen. Ik ben een kei in was ophangen, ik denk dat ik mijn kleinkinderen wel kan verslaan met dit spel ….

 5. Als wij dit spel winnen, gaan wij het met het gezin spelen. Simon is helemaal fan van de nieuwste spelletjes van dit moment. Eigenlijk iedere dag na het eten doen wij samen met het gezin een spelletje en het is echt super gezellig. Tussendoor praat je over de dag, maar vooral de focus blijft het hele potje aanwezig. Dit lijkt ons een leuk spel!

 6. Wat leuk! Ik ga dit spel spelen met mijn oma die in een verpleeghuis zit en haar medebewoners en ik ga het spelen met mijn kinderen Jip en Jet! Wat zullen we allemaal lachen en ik hoop dat we het nog vaak kunnen doen!

 7. Ik zou dit super graag willen winnen en spelen met mijn dochter nikki ze heeft het al geknipt uit het grote speelgoed boek en heeft het er steeds over dat ze het zo graag wilt !!

 8. Wat een super leuk en 🤗 hilarisch spel lijkt ons dit. Dit waanzinnige leuke spel zouden wij met veel plezier willen spelen met onze ❤😍kleinkinderen. Dat zorgt vast voor vele leuke gezellige😁😄 uurtjes
  waar wij heel veel van zullen genieten!

 9. Wat een grappig spel, ik zie onze oma al gaan, hahaha! Gezellig om op regenachtige middagen met onze dochter Tess te spelen.

  1. Met mijn zoontje die het namelijk ook heel leuk vindt om heel woest de wasknijpers te gebruiken bij onze waslijn, hopelijk leert hij na het spelen van dit spel daar wat rustiger mee om te gaan : )

 10. Ik ga dit spelen met mijn vriendje, zijn zoon en mijn neefje. Ik heb namelijk zomaar het idee dat dit spel mij nog wel eens zou winnen en ik (die slecht tegen haar verlies kan!) die mannen ook eens kan inmaken! 🙂

 11. Wat zou ik graag dit spel met mijn kleinzoon Mente spelen.Wij zijn gek op spelletjes
  Omi is altijd heel actief, lekker op pad, de bossen in..maar nu met n dubbele hernia, is n nieuw spelletje meer dan welkom!!

 12. Mijn dochter zal dit een hilarisch spel vinden. Helemaal om het ook samen met oma te spelen. Een leuk cadeau voor de decembermaand, ik pak mijn kans!

 13. Lijkt mij een hilarisch spel om te spelen! Mijn twee dochters houden wel van een spelletje waarbij ze lekker kunnen lachen. Dus we pikken graag een winkansje mee!

 14. Wij speelden vroeger al woest met de echte waslijn….draaien slingeren en werd zelfs gebruikt voor koekhappen op verjaardagen. Leuk dit spel te spelen met mijn hele jonge nichtjes…leuker toch dan schermpje kijken.

 15. Mijn zoontje en ik hebben graag nieuwe spellen nodig. Op woensdag middag of vrijdagmiddag komen vaker kindjes spelen en dan houden we vaker gezellige spellenmiddagjes.

 16. Dit is een geweldig leuk spel; kunnen de kinderen vast wennen aan dit klusje in huis! Zou het dan ook graag met hen spelen! Jong geleerd is oud gedaan!

 17. Ik speel dit spel heel graag met mijn kinderen en neefjes, het lijkt ons een super leuk en grappig spel om samen te spelen.

 18. Wat een gezellig spel lijkt me dit. En ook een beetje oefening voor mijn zoontjes. Kunnen we misschien mijn vrouw een beetje ondersteunen met de was 😉

 19. Ja, gezellig om samen met het gezin te spelen aan de eettafel. Vooral nu de herfst is begonnen en het weer eerder donker is buiten.

 20. Mocht ik het spel winnen dan gaat ik die lekker met mijn gezin spelen we zijn allemaal dol om samen spelletjes spelen..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.