Vandaag is het Moederdag in Nederland. Dit is een jaarlijkse feestdag ter ere van alle vrouwen die moeder zijn. Bij uitstek een dag om je moeder dus in het zonnetje te zetten en er eventjes bij stil te staan hoe waardevol en bijzonder ze is. In 1914 ontstond  Mother’s Day in Amerika en sinds 1920 nam Europa dit ook over. In Nederland is Moederdag eigenlijk pas bekend sinds circa 1930. De bedoeling van Moederdag is dat moeders deze dag eventjes niet hoeven te zorgen, maar dat de rollen omgedraaid worden. Kinderen zorgen op deze speciale dag een keertje voor hun moeder en ook voor een leuke verrassing. Je kunt je moeder bijvoorbeeld verrassen met een ontbijt op bed, een bos mooie bloemen, een cadeautje of een eigengemaakt knutselwerk.

Moederdag Bloghop

Op deze Moederdag organiseren we (Esmée en ik) samen met 27 andere blogs een leuke Moederdag Bloghop voor jullie. Je maakt overal kans op een mooie prijs!

Je kunt een bloghop eigenlijk wel een beetje vergelijken met de ouderwetse sneeuwbal (die van vroeger op de basisschool). Je begint bij een blog en klikt vervolgens door naar de volgende…en daarna weer naar de volgende. Dit doe je net zolang totdat je weer terug bent bij de blog waar je begonnen bent!

Maar eerst, voor de mensen die mij nog niet kennen;

Mijn naam is Amanda, ik ben 33 jaar en moeder van 2 boys. Waarschijnlijk ben je via Janske.nl naar mijn blog gehopt (dankjewel!). Het kan natuurlijk ook zomaar zijn dat je hier wel eens eerder geweest bent, of dat je mijn blog dagelijks bezoekt… hoe dan ook; Welkom!

KiDDoWz, begonnen op 20 november 2012, is een blog waar geschreven wordt over kind gerelateerde zaken, zoals bijvoorbeeld speelgoed, games, films, maar ook over boeken, spelletjes en informatieve zaken. Ook richten we ons regelmatig op ouders en grootouders. Volg ons vooral op Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest om op de hoogte te blijven!

Een aantal blogs van mijn hand

Graag deel ik een aantal blogs, waarvan ik hoop dat je er iets aan hebt/dat je ze leuk vindt!

Leuke Netflix series voor tieners
Balspelletjes voor buiten
Review: Little Tikes Fountain Factory
Dagje uit naar Dierenpark Amersfoort

Wat kun je winnen op KiDDoWz.net?

Het moment is daar….ik ga vertellen wat je kunt winnen op KiDDoWz.net!
Wij mogen een waardebon twv. 30 euro van Kaya-sieraden.nl weggeven!
De winnaar heeft een mailtje gehad!

Ennn doorhoppen maar weer…

Ik stuur je nu door naar Tineke van Tot aan de maan en terug! Haar blog staat in het teken van het moederschap en genieten van alle mooie dingen in het leven. Ze is dol op (budget)shoppen, jurkjes, weekendjes weg aan zee en bloemenprintjes. Veel plezier!

47 gedachten over “Moederdag Bloghop 2019!

 1. Ik maak graag kans op deze prijs zodat ik een leuke ketting kan bestellen voor mezelf met wat extra bedeltjes

  1. P.s. Een erg leuk artikel. Ik hop snel verder, heb er al helemaal zin in gekregen (terwijl de kinderen beneden met man van alles aan het maken zijn en ik verplicht in bed moet blijven liggen)

    1. Mijn moeder staat 24/7 voor ons (mijn gezin) klaar en heeft altijd een luisterend oor. Niets is te gek. Een mama/oma uit duizenden! Daar ben ik heel dankbaar voor!

 2. Superleuke prijs! Ik heb alleen geen moeder meer, ik kan dan ook geen reden opgeven, maar ik zou deze prijs heel graag willen winnen voor mijzelf 😁

 3. mijn moeder verdient dit zeker. ze is de allerliefste en staat altijd voor mij en mijn gezin klaar. (mijn vader by the way ook😉)

 4. Fijne Moederdag! Ik maak graag kans op die fijne Kaya sieraden bon.
  Mijn dochter van bijna 7 heeft een paar weken geleden gaatjes in haar oren gekregen. Ze moet nog 2 weken de huidige oorbellen dragen en dan mag ze andere kiezen. Bij Kaya hebben ze superleuke kindersieraden dus ik zou er zeker leuke oorbellen voor haar voor kiezen en wie weet blijft er nog iets over voor deze mama.

  1. O ja, waarom mijn moeder de beste is, dat vroeg je nog.
   Gewoon omdat ze er altijd is om te helpen als dat nodig is, ook met de kleinkinderen. Van sieraden houdt ze niet dus die Kaya bon zou ik besteden aan mijn dochter, haar jongste kleinkind.

 5. 😍😍Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt mijn lieve moeder Heiltje Krul zeker heel blij zou heel graag deze geweldige verrassing voor haar willen winnen wie wil dat nou niet 🙂 #Pureverwennerij van haar energie en goede zorgen voor mij en iedereen wordt ik zeker mega blij 💞 Ze heeft pas een nieuw huisje en de laatste tijd veel verdrietige dingen meegemaakt nu mijn stiefvader onverwacht is overleden. Ze verdient dit omdat ze ondanks deze moeilijke periode toch doorzet 💪 gun haar deze verwennerij hopelijk maakt het haar een beetje blij ze betekent alles voor mij❤

 6. Ik doe graag mee omdat mijn mama natuurlijk de allerbeste is en ik haar graag met een extra leuk kado wil verrassen. Ze staat altijd voor ons klaar, van oppassen, tot luiers kopen tot het verbouwen van ons huis terwijl ik hoogzwanger en overtijd op de bank lag. Een echt toppertje dus!

  1. Ik doe heel graag mee voor mijn moeder!
   Gewoon de liefste en leukste mama en oma op de wereld!!

 7. Mijn moeder is de liefste echt elke dag, dus ik hoop dat zij dit winnen mag. Zij is bovendien de liefste oma van het land, en misschien draagt zij straks een mooi sieraad dankzij de leukste bloghop van het land!

 8. Mijn moeder was alles voor me. Ze stond altijd voor me klaar. Helaas is dit al de 3e moederdag dat ik haar moet missen. Ik wil wel graag meedoen met deze actie omdat ik zelf een trotse mama ben van 3 prachtige meiden

 9. Ik doe graag mee voor mijn moeder. Haar leven is zo verandert sinds haar man dement is geworden en steeds erger wordt, ze kan zeker wel wat extra gebruiken om zich zelf te verwennen.

 10. Wat een super leuke actie en prijs!! Ik vind mijn moeder de allerbeste omdat ze altijd alles in haar eentje heeft moeten doen. Ze heeft hard moeten knokken voor alles wat ze nu heeft en juist daardoor heb ik geleerd te vechten voor wat ik wil! Niemand hoeft me te vertellen dat iets niet kan of gaat lukken want mijn moeder heeft laten zien dat je alles kunt als je maar doorzet!!

 11. Mijn moeder is ook oppasoma voor drie kleinkinderen, dus ook een beetje onze redder in nood. Ze wordt dit jaar 60 (sssst, niet verder vertellen) en ik ben nog hard op zoek naar een mooi persoonlijk cadeau, dus deze bon zou goed van pas komen

 12. Een shoptegoed van Kaya is altijd goed. Mijn moeder is de beste omdat ze MIJN moeder is. Ze is de beste moeder die ik me kan wensen en staat altijd voor ons allemaal klaar zonder ooit te klagen. Een fijne Moederdag gewenst.

 13. Ze helpt me best veel met de zorg voor onze tweeling Lucas en Eva aangezien ik dat niet altijd kan vanwege mijn gezondheid. Dus ik zou haar graag iets persoonlijks uit laten kiezen 😀

 14. Dat lijkt me een mooi kado om iets uit te zoeken voor mijn moeder. Ze is de beste omdat ze altijd voor haar kinderen en kleinkinderen klaarstaat!

  1. Ah dat is super leuk iets van Kaya sieraden mogen uitzoeken. Onze zoon is pas geboren en ik zou als trotse moeder iets uitzoeken dat symbool staat voor onze mini 😍

 15. zoals de meeste moeders voor hun dochters… een luisterend oor, ze is er altijd voor me… ze kent me door en door

 16. Tof dat je weer een bloghop geregeld hebt!
  Mijn schoonmoeder verdient een cadeau, omdat ze altijd voor ons klaarstaat en me ontzettend lief is.

 17. Mijn moeder is de beste, omdat ze zelfs naar ons toe komt vliegen (ze woont in Zuid-Frankrijk) als ze ons daarmee kan helpen. 🥰

 18. Mijn moeder is uiteraard de liefste en staat altijd voor ons klaar. Ik hoop dat ik dit geweldige tegoed winnen mag voor haar!

 19. Mijn moeder is de beste omdat ze altijd, elke dag opnieuw voor iedereen klaar staat. Ik ben dankbaar dat ik haar dochter ben! Maar in mijn ogen zijn alle moeders toppers!! ❤

 20. Mijn moeder had het best zwaar; 4 kinderen en een hersenaandoening. We hebben het haar ook niet makkelijk gemaakt. Nog steeds staan we voor haar op de eerste plaats en cijfert ze zichzelf teveel weg. Het is een schat!

 21. Helemaal geweldig daar zou ik een geweldig mama sieraad voor kopen omdat ze mij toch op de wereld heeft gezet en ik hier nu op deze mooie wereld mag leven

 22. Mijn mama is geweldig omdat ze me heel goed helpt met de laatste loodjes van mijn zwangerschap terwijl hier nog een hevige peuter rond loopt!

 23. Leuk zo’n Bloghop.
  Doe daar altijd aan mee, nu ook met deze voor Moederdag.
  Mijn moeder leeft helaas niet meer.
  Maar ik weet wel een andere moeder die ik graag zou willen wil verrassen .
  Mijn dochter is de allerliefste moeder van de wereld voor mijn drie kleinkinderen.
  Haar zou ik blij willen maken met deze waardebon van Kaya sieraden , kan ze een mooi sieraad kopen.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.
  Nu hopperdehop ik weer verder naar ‘Tot aan de maan en terug’.

 24. Wat een mooi cadeau, mijn moeder is de beste omdat ze nog steeds altijd voor iedereen klaarstaat. Zichzelf daarbij vaak vergeet, zoals de meeste moeders, leuk om haar nu eens te kunnen verrassen

 25. Mijn moeder is een hele lieve vrouw die altijd voor me klaar staat met raad en daad… met moederdag heeft ze een mooie plant gehad maar dit verlate moederdagcadeau zal ze super vinden.

 26. Mijn moeder is de beste, omdat ze er altijd voor ons is. Als wij vragen of ze kan helpen dan zal ze al haar plannen omgooien om ons te helpen. ❤

 27. Mijn moeder is de beste moeder omdat ze mij altijd vrij heeft gelaten mijn keuzes te laten doen. Daarnaast is ze een fantastische lieve en zorgzame oma voor mijn kinderen.
  Meer kan ik niet wensen.

 28. Wat een super leuk cadeau om aan de allerliefste zorgzame gezellige vrolijke moeder te geven die wij ons maar wensen kan. Ons moeder is een vrouw die altijd graag wil helpen en zorgen, niets is voor haar teveel, maar daardoor vergeet ze vaak genoeg zich zelf. Het zou fantastisch zijn als ik haar mag verrassen met deze fijne cadeaubon van Kaya-sieraden, zodat ze voor zich zelf een mooi sieraad kan uitzoeken!

 29. Mijn lieve moeder is de beste omdat ze zoveel voor ons over heeft. Ze staat echt letterlijk dag en nacht voor ons klaar. Ons jongste zoontje moet helaas weleens onverwacht naar het ziekenhuis en dan staat zij (en mijn papa natuurlijk ook) direct voor ons klaar om te helpen waar nodig! Top moeder (ouders). Ik hoop dat ik later net zo’n goede oma ben als zij en nu net zo’n goede moeder ben.

 30. mijn lieve mama is de beste moeder omdat ze altijd voor ons klaar staat vanaf we klein waren en zelfs tot we groot zijn en getrouwd en nog steeds vind je haar altijd aan onze zijde en dat doet ze allemaal zonder beloning en zonder te klagen!
  love you mom 😡

 31. heb zelf geen moeder meer, doe zeer graag mee voor mijn dochter ook een mama die goed zorgt voor man en kinderen en voor iedereen klaar staat

 32. Ik heb een heel bijzondere beste vriendin! Mijn lieve moeder Silvia, ze zorgde voor mij toen ik wekenlang ziek (depressief) was. Elke dag was ze er, trooste ze mij, haalde herinneringen op & sprak me moed in. Ze kreeg me zover dat ik mijn bed uit kwam, gezond at en wat bewoog. Ze stimuleerde me om tot het uiterste te gaan, mijn grenzen te verleggen & vooral te genieten van elk moment met mijn gezin. Wat hebben we samen gehuild en toch ook gelachen bij een versterkende kop thee. Ze weet dus het beste uit me te halen, zorgt dat ik nadenk en anders kijk naar dingen die niet veranderd kunnen worden. Wat had ik zonder haar gemoeten?? Altijd ziet mijn mama de positieve kant van de situatie in. Is er 100% voor de mensen waar ze van houd, en heeft alle tijd voor een luisterend oor. Ook al is het leven niet altijd even makkelijk en cijfert ze zich soms wat weg. Er is zoveel aan mijn moeder dat ik koester. Ze gaat nu zelf door een donkere periode, heeft pas een staaroperatie gehad, is chronisch ziek (rheuma) en toch is ze altijd vrolijk en sterk. Echt een power vrouw! Door bewuster en gezonder te leven, zijn mama en ik al flink wat afgevallen & dan voel je je meteen een stuk zelfverzekerder. Door het gewichtsverlies van mijn moeder past haar trouwring niet meer. Ze zei laatst tegen me, Ik voel me zo “naakt” zonder ring/sieraden om 😉 Het lijkt me dan ook geweldig om haar te kunnen verrassen met dit schitterende sieraad van Kaya want die zijn echt wonderschoon, zó ontzettend mooi!!! Mijn moeder verdiend het om verwend te worden met een lichtpuntje, zoals dit, dus doe ik graag mee.

 33. Mama zet mij altijd op nummer 1. En dan heb ik het niet alleen over het lekkere eten dat ze altijd maakt => chocolade toetjes. Of fijne schone kleren vroeger, ze had en heeft nog steeds alle dagen alle tijd voor me. We hebben veel meegemaakt, maar wat hebben we ook enorm veel fijne memories, dankzij haar! Schaterlachen, verbaast staan, rolschaatsen in het park. Taart bakken voor mijn verjaardag, achterop de fiets. Alles was een feestje, nooit heeft mijn moeder laten blijken hoe moeilijk het soms was. Ik heb groot respect voor mam, helemaal nu ik zelf mama ben. Totaal overweldigend is het maar zoveel geluk !!! En als ik mijn moeder nu met mijn kleintje zie, ben ik ervan overtuigd dat ik het net zo wil aanpakken als zij!!! Love you mam! Zelf een mooi stijlvol sieraad kunnen uitzoeken, daar zou jij (Amanda) ons tweetjes heel erg gelukkig mee maken!

 34. Mijn moeder is heel bijzonder voor me omdat ze altijd voor ons klaar staat. Ze helpt me veel met mijn drie kinderen (die allemaal autisme en adhd/add) hebben) Zonder haar zou ik het niet hebben gered. Ze werkt fulltime en is mantelzorgster van mijn vader. Hoe ze het doet weet ik echt niet, maar ze is een soort superwomen in mijn ogen. Ik zou een mooie ketting voor haar willen uitkiezen met dit tegoed.

 35. Bedankt voor het organiseren! Een bloghop blijft leuk!
  Mijn moeder is de liefste. Toen ik onverwacht zwanger was van mijn oudste stond ze vanaf het begin al voor mij klaar. Toen onze oudste geboren was heeft ze me altijd geholpen. Oudste mocht zelfs ‘s nachts op haar kamer slapen en dan kwam ze hem gewoon brengen voor de nachtvoeding. Zodat ik ff kon bijtanken. Ze riep altijd dat ze niet vast zou gaan oppassen, maar toen ik een fulltime baan kreeg is ze toch 1 dag per week gaan oppassen. En dat doet ze 11 jaar later nog steeds!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.